You are hereMenny kapuja pokol lángjai c. film

Menny kapuja pokol lángjai c. film


By Kelédi Géza - Posted on 27 szeptember 2012

A Menny kapuja pokol lángjai című filmet, 1979-ben a lengyel származású kanadai Rudy Krulik írta azzal a céllal, hogy a Biblia igazságait Isten bemutathassa az embereknek. Erre ennek a darabnak - mely különleges fény- és hanghatások segítségével próbálja a nézők érdeklődését felkelteni - komoly lehetőségei vannak.

A kilenc jelenetből álló darab Jézus keresztre feszítésével kezdődik.A Megváltó a halála után feltámadt, majd visszatért a Mennyországba az angyalai közé. A történetekben a most élő emberek kerülnek a középpontba, és az előadás bemutatja, hogyan lehet a mennybe, Jézushoz kerülni a halál után, valamint bemutatja azokat a bűnöket, amelyeknek a megbánása nélkül a pokol tüzére jutunk.

Láthatunk olyan élethelyzeteket, amelyekkel napjainkban is gyakran találkozhatunk. Az ördög sohasem alszik - bizonyítják a jelenetek -, és jobb ma megtérni, hinni, mint holnap a pokol tüzébe kerülni.  Az író és a szereplők a valós életből vett jeleneteken keresztül igyekeznek bemutatni Jézus Krisztus szeretetét és megváltását, közel hozni a menny légkörét, bemutatni a pokol borzalmait. Az egyes jelenetek feltárják a ma emberének problémáit és egyben a megoldáshoz vezető utat is megmutatják. Isten evangéliumát hirdetik.

A link amire kattintva a film elindul:

http://www.myspace.com/video/vid/58183366#pm_cmp=vid_OEV_P_P

Címkék

Keresés

Baptista Hitvallás