You are hereNAPSUGÁR NYÁRI TÁBOR 2013. Soltvadkert

NAPSUGÁR NYÁRI TÁBOR 2013. Soltvadkert


By Kelédi Géza - Posted on 02 július 2013

A Soltvadkerti Baptista Gyülekezet Napsugár Gyermekklubja az előző évekhez hasonlóan idén is nyári tábort szervez a rászoruló gyermekek részére. A tábor helyszíne a Baptista Gyülekezet Imaháza és épületei (Kossuth u 25.), időpontja 2013. július 29-től augusztus 2-ig, hétfőtől péntekig naponta 9-től 17 óráig.

Célunk, hogy a nyári szünidőben könnyítsünk a szülők terhein, és a gyermekeknek hasznos és értelmes elfoglaltságot biztosítsunk. Különösen azon gyermekek részére szeretnénk elérhetővé tenni a táborunkat, akik anyagi lehetőségeik híján semmilyen más üdültetést nem tudnak igénybe venni. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretnénk meghívni táborunkba 50 halmozottan hátrányos helyzetű óvodást, illetve általános iskolás gyermeket.

Tervezett programjaink: éneklés, játékos vetélkedő, bibliai történetek, kézműves foglalkozások, foci, asztalitenisz, filmvetítés, kirándulás, bábjáték és sok minden más. A gyermekek részére napi háromszori étkezést biztosítunk.

Kérjük, hogy imáitokkal támogassátok munkánkat, és ha van lehetőségetek anyagi segítséget is örömmel elfogadunk. A rászoruló gyerekeknek ingyenes a tábor.

Magyarországi Baptista Egyház Soltvadkerti Gyülekezet

K&H Bank Zrt. Számla száma: 10402379-49575357-55501021 a közlemény rovatba légy szíves feltüntetni "Napsugár tábor 2013."

A gyermekek nevében köszönjük a segítséget.

Címkék

Keresés

Baptista Hitvallás