You are hereFilm ajánló

Film ajánló


A NEVEM.. GABRIEL

A NEVEM.. GABRIEL
(I AM.. GABRIEL)

A Baptista Központi Énekkar és Révész László orgona művész Zenés Áhitata

A Baptista Központi Énekkar és Révész László orgona művész Zenés Áhitata a Szegedi  Fogadalmi Templomban:

http://www.youtube.com/watch?v=j3eer6S6ZHU&feature=share

Magyar Baptista Történelem

http://www.youtube.com/watch?v=pbAAcWJH0QM&feature=player_embedded

Az egyháztörténet igazolja, hogy a keresztyénség kétezer éves története alatt - az apostoli kortól napjainkig - mindig voltak olyan evangéliumi csoportok, amelyek a baptisták által ma is vallott legfőbb bibliai igazságokat hirdették és gyakorolták.

Virtuális utazás a Szentföldön

Szeretettel meghívlak egy különleges utazásra a Biblia földjére. El sem kell utaznod, csak kattints az alábbi linkre és azután a megfelelő képre és már is kinyílik egy új világ. Jó utazást!

Elveszett világok: Jézus Jeruzsáleme

JÉZUS JERUZSÁLEME
Ajánlom ezt a filmet azoknak, akiket érdekel a bibliai történelem. Nagyszerű képsorok mutatják be a Jézus korabeli Jeruzsálemet, benne a Nagytemplom építését és korhű funkcióját, valamint az egyes evangéliumi történetek helyszínét.

Menny kapuja pokol lángjai c. film

A Menny kapuja pokol lángjai című filmet, 1979-ben a lengyel származású kanadai Rudy Krulik írta azzal a céllal, hogy a Biblia igazságait Isten bemutathassa az embereknek. Erre ennek a darabnak - mely különleges fény- és hanghatások segítségével próbálja a nézők érdeklődését felkelteni - komoly lehetőségei vannak.

Az élet rejtélyének megfejtése

Az uralkodó felfogás szerint az élet formái irányítatlan természeti folyamatok révén jelentek meg a Földön, az idő, a véletlen és a természetes szelekció eredményeként.

A bátorság emberei - Courageous

A bátorság emberei - Courageous

Levelek Istennek - Letters to God

Tyler Doherty (Tanner Maguire) egy rendkívül különös 8 éves kisfiú, akinek nap mint nap meg kell küzdenie a rákkal. Ehhez nagy segítséget nyújt neki szerető családja és a közösség, aki körülveszi őt. De Tyler bátorsága legfőképp az elképesztő erejű hitből származik, mellyel a kisfiú másoknak is erőt és reményt ad.

Keresés

Baptista Hitvallás